Praktický průvodce pro dokonalý šálek čaje
Připravit čaj může znít jednoduše, ale správná doba louhování je klíčem k tomu, aby měl nápoj ideální chuť a...
Tradiční recept, který nesmí chybět
Připravit si domácí kysané zelí není žádná věda. Tento klasický český recept vám zaručí, že si během podzimu a zimy...
Houby jsou skvělým přírodním zdrojem chutí, vitamínů a minerálů. Pokud je však nespotřebujete ihned, je důležité vědět, jak je správně uchovat. Existuje několik jednoduchých...
Houby jsou oblíbenou pochoutkou, kterou si mnozí z nás rádi nasbírají na podzimních procházkách lesem. Co ale dělat, když nasbíráte více hub, než můžete...
Milujete Míša řezy? Přemýšleli jste někdy, jak by chutnaly jako dort? Tato česká klasika může být ještě lahodnější a slavnostnější, když ji přetvoříte do...
Guláš je oblíbeným pokrmem, který chutná nejlépe, když je dobře vychladlý a odleželý. Rychlé a správné vychlazení guláše může výrazně ovlivnit jeho chuť a...
https://www.youtube.com/watch?v=wmtLQw851EI
Jak nařezat špekáčky
Pokud chystáte grilovačku nebo jen tak posedíte u ohně se sklenkou dobrého vína, určitě vám nebudou chybět špekáčky. Ale jak nařezat tyto...
Jak vařit rýži - dokonalý průvodce
Vaření rýže může vypadat jako jednoduchá věc, ale kolikrát se vám stalo, že byla příliš měkká, tvrdá nebo dokonce...